Havsportveka

Fra dykkepedia.com
Hopp til navigering Hopp til søk
Havsportvekas logo

Havsportveka er et arrangement i Austrheim kommune som første gang ble arrangert i 2009. Neste gang vil bli 11.-15. august 2010 og planen er at dette vil bli et årlig arrangement. Dykking er bare en aktivitetene under Havsportveka, andre aktiviteter er bl.a. fridykking, uv jakt, havrafting, jolleseiling, havseiling, havkajakk, seilbrett og paddle board. For flere av aktivitetene er det ikke nødvendig med forkunnskaper eller erfaring. Aktivitetene arrangeres på dagtid og på kvelden er det forskjellig som skjer i campen (middager, konsert).

Havsportveka 2009

Det første året Havsportveka ble gjennomført var det totalt ca. 2300 besøkende. Ca. 80 frivillige sto for planlegging og gjennomføring av de forskjellige aktivitetene. På kvelden var det typisk rundt 200 samplet i campen. Kvelden da det ble arrangert konsert med Greenland Whalefishers var det 500 i campen.

Nordhordland Avis: 2300 deltok under Havsportveka
Nordhordland Avis: Allereie ein suksess
Strilen: – Havsportveka over all forventning
Informasjonsmail om Havsportveka 2009

Havsportveka 2010

Havsportveka 2010 arrangeres 11.-15. august og programmet ligger på Havsportvekas nettsted. Oppdateringer blir for tiden lagt ut på Havsportvekas Facebook-side (wall) og Havsportvekas Twitter-side.

Avisartikler:

Sikkerhet

Arrangementet har høy fokus på sikkerhet. Under strømdykkene var Røde Kors en del av overflateberedskapen. I tillegg inkluderer påmeldingsavgiften til de forskjellige aktivitetene forsikring i Gjensidige.

Video

Noen flere videoer her: http://www.youtube.com/havsportveka

Linker

Kart

Administrasjonen/HavCamp er markert i kartet.

60.775051 N, 4.926639 E


Karthjelpen:

  • Når pekeren din er over kartet, vil scrolling endre zoom-nivå.
  • Full-skjerm med symbol i øvre høyre hjørnet.
  • Dobbelklikk på et område på kartet og du zoomer inn på det.
  • For de kart med flere kartlag, kan du velge i øvre høyre hjørnet hvilket du vil se.
  • Mer om hvordan opprette kart her.