Forskjell mellom versjoner av «Diskusjon:Vestlandet»

Fra Dykkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
(Ny side: Viktig! Når en legger inn posisjon på kartet ikke bruk "egene" GPS data. Sannsynligvis har de ikke samme refferanse som Google og dermed vil markøren bomme. Anbefalt måte er å bruke ka...)
 
 
Linje 1: Linje 1:
Viktig! Når en legger inn posisjon på kartet ikke bruk "egene" GPS data. Sannsynligvis har de ikke samme refferanse som Google og dermed vil markøren bomme. Anbefalt måte er å bruke kart editoren du finner helt til høyre på verktøylinjen. [[Bruker:Andreas|Andreas]] 24. nov 2008 kl. 17:03 (UTC)
+
Viktig! Når en legger inn posisjon på kartet må en ikke bruk "egene" GPS posisjoner. Sannsynligvis har de ikke samme refferanse som Google og dermed vil markøren bomme. Anbefalt måte er å bruke kart editoren du finner helt til høyre på verktøylinjen. [[Bruker:Andreas|Andreas]] 24. nov 2008 kl. 17:03 (UTC)

Nåværende revisjon fra 24. nov. 2008 kl. 19:03

Viktig! Når en legger inn posisjon på kartet må en ikke bruk "egene" GPS posisjoner. Sannsynligvis har de ikke samme refferanse som Google og dermed vil markøren bomme. Anbefalt måte er å bruke kart editoren du finner helt til høyre på verktøylinjen. Andreas 24. nov 2008 kl. 17:03 (UTC)